All-in Pakket - professionele website

Het All-in pakket is voor ondernemingen en zzp’ers die alles uit een website willen halen met een professionele website! PonsenMarketing neemt binnen het All-in pakket alles rondom de website voor haar rekening. Voor PonsenMarketing is het van belang dat het All-in pakket een onderneming significant beter op een markt zet en een professionele uitstraling toont. Samen zullen we doelen stellen voor de website waarbinnen PonsenMarketing deze doelen voor haar rekening zal nemen. Klanten worden maandelijks op de hoogte gehouden over het webverkeer op de website en op welke manieren er beter kan worden ingespeeld op de target-groep van de klant. We leggen u graag alle voordelen uit middels een online en/of face-to-face gesprek om te kijken hoe PonsenMarketing uw onderneming naar een hoger niveau tilt!

professionele website

Wat zit er in het all-in pakket ?

Hosting + Domein

PonsenMarketing zorgt voor de domeinregistratie en een erkend betrouwbare server om veilig en snel te werk te gaan.

Webdesign

PonsenMarketing zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk, responsive op alle mobile devices en jouw bedrijfscultuur terug laat komen.

6 pagina's

PonsenMarketing maakt de pagina's die nodig zijn om alle diensten / producten / contact en bedrijfscultuur op jouw website
te plaatsen.

Content & Trends

PonsenMarketing maakt een passende content, koppelt je website aan de social media en speelt in op de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector.

SEO & Google analytics

PonsenMarketing implementeert alle SEO om jouw website goed vindbaar te maken op Google en hanteert Google analytics om in te spelen op het webverkeer van de website.

Foto's onderneming

PonsenMarketing werkt samen met een fotograaf om jouw website eigen te maken en jouw onderneming een nog professionelere uitstraling te geven.