Gevorderden Pakket

Het gevorderden pakket is voor ondernemingen en zzp’ers die een website willen als visitekaartje naar haar klanten en hierin ook de gegevens willen om in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van het webverkeer van de website. PonsenMarketing wil ondernemingen die het gevorderden pakket aanschaffen hierin helpen door de SEO en Google analytics te optimaliseren zodat de onderneming goed kan inspelen op de klant. Voor meer informatie neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar wat jouw onderneming nodig heeft!

professionele website

Wat zit er in het gevorderden pakket ?

Hosting + Domein

PonsenMarketing zorgt voor de domeinregistratie en een erkend betrouwbare server om veilig en snel te werk te gaan.

Webdesign

PonsenMarketing zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk, responsive op alle mobile devices en jouw bedrijfscultuur terug laat komen.

5 pagina's

PonsenMarketing maakt de pagina's die nodig zijn om alle diensten / producten / contact en bedrijfscultuur op jouw website
te plaatsen.

Content & Trends

PonsenMarketing maakt een passende content, koppelt je website aan de social media en speelt in op de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector.

SEO & Google analytics

PonsenMarketing implementeert alle SEO om jouw website goed vindbaar te maken op Google en hanteert Google analytics om in te spelen op het webverkeer van de website.