Over ons

PonsenMarketing

PonsenMarketing is een jonge innovatieve onderneming die zich richt op zzp’ers en ondernemingen die haar producten en/of diensten d.m.v. een website online willen vermarkten maar hier niet de kennis voor hebben om een professionele website te maken.

PonsenMarketing is in 2020 in het leven geroepen door Dani Ponsen om in te spelen op de vraag naar professionele websites voor zzp’ers en ondernemingen die hier simpelweg geen tijd voor hebben en liever uitbesteden om zo de uren die ze in een website zouden stoppen kunnen besteden in het vakgebied waarin de zzp’er of onderneming in werkt.

PonsenMarketing ziet haar succes in een goede samenwerking met de zzp’er en  onderneming om zo beide partijen naar een hoger niveau te tillen. PonsenMarketing komt daarom uiteraard een kijkje nemen bij de klant om zo de bedrijfscultuur en klanten te leren kennen. Met deze informatie heeft PonsenMarketing de expertise om een professionele website voor de onderneming te bouwen en onderhouden. 

Facebook

Volg onze Facebook-pagina voor de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom webdesign.

Instagram

Bekijk onze Instagram om te zien wat PonsenMarketing voor jou kan betekenen.

LinkedIn

Maak contact op linkedIn en bekijk welke projecten PonsenMarketing voor jou kan uitvoeren.

Missie & Visie

Missie

PonsenMarketing is een jonge innovatieve onderneming voor zzp’ers en ondernemingen die een website of update van de huidige website willen hebben om haar producten / diensten online goed te vermarkten. Door samen te kijken naar zowel de zzp’er / ondernemer haar wensen en behoeften als van die van de doelgroep waarop zij willen inspelen bouwt PonsenMarketing de professionele en persoonlijke website die dit bewerkstelligd.

Visie

PonsenMarketing wil middels het blijven ontwikkelen binnen de webdesign & SEO, professionele hoogwaardige websites leveren om een naamsbekendheid te creëren onder het bedrijfsleven binnen de regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

c143474a-8ca5-4360-9911-e14fc1cb6153

Dani Ponsen (Ondernemer)

“Liever wat harder werken en een resultaat behalen dan tevreden zijn met het minimale”
“Being patient doesn’t get you what you want"

Vaardigheden

Webdesign
score 80%
Content & Trends
score 60%
SEO & Google analytics
score 80%
Onderhoud
score 80%
Social media
score 70%

Ondernemingen die gebruik maken van PonsenMarketing