SEO & Google analytics

SEO & Google analytics voor jouw onderneming! Onze specialisten op het gebied van SEO & Google analytics zijn in het leven geroepen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen! SEO een rankingsysteem welke de volgende onderwerpen voor Google rank schikt om de vindbaarheid van jouw website hoog te plaatsten op Google. De volgende onderwerpen hebben betrekking op het rankingsysteem en onze specialisten leggen je het graag uit en passen het nog liever toe op jouw website! SEO-content, linkbuilding, lokale SEO, technische SEO en de gebruiksvriendelijkheid. Maak snel een afspraak en kom te weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!

SEO & Google analytics

Wat houden SEO & google analytics voor jouw onderneming in ?

Lokale SEO

PonsenMarketing zorgt ervoor dat klanten in jouw regio bij zoekopdrachten op google jouw onderneming hoog vindbaar is.

Technische SEO

PonsenMarketing zorgt ervoor dat de technische gegevens van de website, zoals url’s en data goed gestructureerd en schoon is.

Algemene SEO

PonsenMarketing zorgt voor focussed keywords, meta description en andere zoekoptimalisatie op jouw website welke de vindbaarheid op google verhogen

Google

Google hanteert een ranking systeem voor websites, PonsenMarketing zorgt ervoor dat de ranking van jouw onderneming omhoog gaat.

google analytics

PonsenMarketing maakt een google analytics account voor je aan en maakt je wegwijs in het lezen van de gegeven data.