Webdesign

Webdesign voor jouw onderneming! Onze webdesign afdeling is er om de website volledig naar jouw smaak te maken. Middels gesprekken over wat de doelgroep is en welke cultuur je naar deze doelgroep wil uitstralen bouwen wij een conceptversie. We bespreken hierna welke veranderingen jij nog graag op de website wilt hebben en leggen je voorbeelden voor. Zijn er bepaalde onderdelen nog niet naar wens passen we deze uiteraard aan! Maak snel een afspraak en kom te weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!

all in pakket.2

Wat houdt webdesign voor jouw onderneming in ?

Hosting + Domein

PonsenMarketing zorgt voor de domeinregistratie en een erkend betrouwbare server om veilig en snel te werk te gaan.

Content & trends

PonsenMarketing kijkt samen met jou naar de behoeften van de klant en de bedrijfscultuur die je naar je klanten wilt uitstralen.

Gebruiksvriendelijk

PonsenMarketing zorgt ervoor dat het webdesign gebruiksvriendelijk is zodat de klanten alles gemakkelijk en snel kunnen vinden.

Responsive design

Het webdesign is geschikt voor voor alle mobile devices zodat je website door iedereen op elk moment kan worden bezocht.

Kennis overdracht

PonsenMarketing geeft je een uitleg over hoe je het webdesign in de toekomst altijd zelf nog kunt veranderen wanneer je dit wenst.